Direktlänk till inlägg 24 januari 2011
2 portioner
500 g vit fisk
1 ägg
1/2 dl grädde
3 finhackade salladslökar
1/2 finhackad röd chili
5 cm färsk ingefära som finrivs
1/2 dl ljus soya
1 msk fisksås
1/2 lime
Dipp sås
Börja med dippsåsen så den får stå och "dra" till sig.
Blanda soya, fisksås och lime med hälften av ingefäran och chilin och en kvarts av löken.
Blir de för salt så blanda i lite vatten.
Kör fisk,ägg och vispgrädde i matberedaren till en slät smet.
Häll i ingefära, chili och lök och kör lite till.
Häll i olja i en stekpanna så det täcker hela botten och hetta upp pannan.
Sänk sedan till medelvärme och klicka ut smeten med en sked och stek gyllenbruna på båda sidor.
Låt svalna och doppa sedan i den salta såsen.
Sveriges godaste kasslergryta 4 port, 6,5p 360g kassler1 purjo1 liten röd paprika1 banan4 ananasringar1 dl mandarinklyftor1 dl lättmjölk2 dl fraiche 8%1 msk curry1 dl riven ost, max 17% Kasslern kan antingen skivas eller skäras i små bitar.Skär ...
AMII RIETZ CHRISTENSEN Viktminskning 120kg Min resaAllt började fredagen den 13 november 2009. Var i Stockholm med tjejträffen och fick min första panikångest attack! Trodde jag skulle dö! Som tur var visste min bästa vän pr...
ungefär 109 dagar sedan KYCKLINGLASAGNE Port: 4 Pro points/port 11250 g färska lasagneplattor2 tsk olivolja400 g kycklingfärs2 små gula lökar2 små morötter2 små palsternackor1 msk hackad vitlök3 msk tomatpuré2 dl krossad tomat1-2 tsk chili, ...
Må | Ti | On | To | Fr | Lö | Sö | |||
1 |
2 |
||||||||
3 |
4 |
5 |
6 |
7 |
8 |
9 |
|||
10 |
11 |
12 |
13 |
14 |
15 |
16 |
|||
17 |
18 |
19 |
20 |
21 | 22 |
23 | |||
24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 |
30 | |||
31 | |||||||||
|